Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Leva med trädgård året runt – föredrag med Niclas Steeve och Svante Öquist

juli 27, 2023 @ 18:00 19:00

Föredrag: Leva med trädgård året runt med Niclas Steeve och Svante Öquist
Hur vi arbetar i och utvecklar vår egen trädgård med utgångspunkt i att trädgård är inredning – men utomhus. Golv, väggar, tak, rumsindelning, entréplantering, terrassering, trappor, förbindelselänkar och förstås – vattenförsörjning. Växtlighet – från vintergrönt, och sommarblommor till häckar.

Niclas Steeve och Svante Öquist driver tillsammans Villa Sundahl Trädgård – trädgårdsmästeri och trädgårdsinredning. Anlägger, utvecklar, sköter och inreder trädgårdar och alla slags uterum som terrasser, växthus och balkonger. Niclas är utbildad trädgårdsmästare med lång och gedigen erfarenhet av att bygga upp och vårda trädgårdar. Svante är frilansjournalist och inspiratör inom trädgård, inredning och livsstil med över 30 års erfarenhet i olika roller med varumärket ELLE. Senast som chefredaktör för ELLE Decoration. Navet och utgångspunkten för all verksamhet är den egna trädgården i Villa Sundahl.

Plats: Föredraget hålls i salongen på stora huset. Dessförinnan är Hildas kafé öppet. Där finns möjlighet att inhandla kaffe/te och alkoholfria drycker med gott tilltugg.

Pris: 195 kr

Share This Story, Choose Your Platform!

Till toppen